Als kind straalde ik wanneer ik op een podium kon kruipen. Elke kans die ik kreeg, dan stond ik daar. 

Helaas bleef dat blinde enthousiasme niet duren. Steeds meer kreeg ik het idee dat er vanalles van mij werd verwacht waar ik niet aan kon voldoen. 

Gelukkig was mijn liefde voor zingen en voor theater zo sterk dat ik heb gezocht naar wie ik wil zijn op een podium, naar wie ik kan zijn. Niet vanuit het beeld dat men verwacht, maar vanuit wie ik ben. 

Nu kom ik steeds vaker mensen tegen die niets liever willen dan zingen of acteren, maar die niet durven. Omdat ze denken dat ze het figuur niet hebben om op een podium te staan, omdat ze denken dat ze niet goed genoeg zijn, omdat ze denken dat er geen plaats is voor introverte mensen in 'de showbizz',... Ook voor mij was dit een heel proces, daar lees je hier en hier meer over! 

Bij zangcoaching gaan we op zoek naar wie jij bent of kan zijn als artiest, naar wat jij nodig hebt om voor andere mensen te kunnen spreken, acteren of zingen en gaan we eens kijken naar al die kleine onzekerheden die erbij horen. Hier is plaats om te experimenteren, om uit te testen,... 

 

Wij voorzien ook verschillende laagdrempelige podiumkansen, zoals karaoké's, open mics, ... zodat je in een veilige omgeving ervaring kan op doen en kan testen. 

privétraining: €65 voor 1,5u 
Voorlopig zijn er geen groepstrainingen ingepland, maar mail zeker moest je interesse hebben!

© 2019 Wildemonie