Silke

Silke Alexandre

Do what you love, use what you love!Mijn passie voor drama en creativiteit combineer ik graag met mijn passie voor het werken met mensen. 

Ik help mensen om te durven doen wat ze graag doen, zodat ze met meer plezier en veerkracht in het leven staan en dat vind ik fantastisch!
Met Wildemonie willen we mensen kansen geven: de kans om te experimenteren, de kans om te groeien.

Toen ik mijn eigen trauma's verwerkte, besefte ik dat ik veel had aan mijn passies, de dingen die ik graag deed.
Zingen was voor mij een manier om om te gaan met al die emoties waar ik geen plaats voor had. 
Improvisatietheater deed me mezelf herontdekken. Het leerde me dat die speelse, krachtige kant van mij nog steeds bestond. 
Mijn hond, Wonka en mijn katten, waren mijn reden om uit bed te komen. 


Toen ik daarna opnieuw stevig in het leven stond, merkte ik dat heel veel mensen hun passies niet durven te volgen. Of daar zelf de kracht niet voor hebben. 
Daarom ben ik psychodramatherapie gaan volgen en heb ik mijn bachelor gezinswetenschappen gehaald. Om met hen aan de slag te kunnen. 

En nu heb ik met Wildemonie mijn droomjob gevonden: mijn veelzijdigheid kan ik hier à volonté inzetten en ik leer zoveel andere gepassioneerde en getalenteerde mensen kennen! 
Want vergis je niet, Wildemonie, dat is niet enkel ik, de kracht van Wildemonie is net de samenwerking met zoveel fantastische organisaties, mensen, artiesten,... Hopelijk leer jij hen ook kennen!

© 2019 Wildemonie