In een goed team, voelt men zich niet enkel goed bij elkaar, daar weet men ook hoe men elkaar kan versterken en in de spotlights kan zetten. En hoe je samen plezier kan maken, uiteraard!

Wij bieden teambuildings aan waar samen plezier maken centraal staan. Maar hier en daar kan je ook wat bijleren over elkaar. ;) 

Ons aanbod kan je combineren met verschillende mogelijkheden (karaoke, optreden,dj,...) en kan op uw locatie of de onze. Indien u voor onze locatie kiest (Dramacafé Peer) kunnen wij een hele receptie, maaltijd of/en feest voorzien. Samen stellen we de perfecte avond/dag op voor jouw team!


Heb je de smaak te pakken? Kijk dan verder bij "begeleidingen" voor een volledige aanpak!

 • goed luisteren naar de noden van je klant/team.
   

 • Kunnen inspelen op onverwachte antwoorden of omstandigheden.
   

 • Aanwezig en gefocust zijn in het moment. 
   

 • Jezelf en anderen goed kunnen inschatten. 
   

 • Lef hebben.
   

 • Inspelen op de stilte.
   

 • Elkaar versterken.
   

 • Snel inspiratie vinden en deze kunnen omzetten naar pratische ideeën. 
   

 • Plezier maken.
   

Vele eigenschappen die belangrijk zijn in het bedrijfsleven, zijn ook belangrijk in improvisatietheater. 
Daarom bieden wij een leuke, ontspannende workshop aan, zodat je team op een leuke manier aan deze vaardigheden kan werken. Improvisatieoefeningen tussendoor zorgt trouwens voor verluchting van de hersenen, waardoor je personeel weer met volle goesting aan de slag kan! We kunnen een workshop aanpassen aan de noden van jouw bedrijf: gewoon een leuke teambuilding, omgaan met moeilijke situaties, introverte talenten, communicatie,... 

 

Om vaardigheden beter te trainen kunnen we ook 10 maal 1 uurtje per week komen (bvb tijdens de lunch). 
Of willen jullie een beginnerscursus om je eigen team te starten? 
You name it, we've got it! 

 
meer info: info@wildemonie.be

Een goede oefening voor de presentatie-skills, een originele teambuilding, maar vooral een hilarisch concept! Elke deelnemer krijgt een powerpoint-presentatie uit onze voorraad. Deze moet hij presenteren, alsof hij het elke dag doet. Zonder te weten welke slide volgt, moet hij zorgen voor een sterk verhaal. De leukste presentaties gaan door naar de volgende ronde. Zo volgen er enkele rondes die steeds uitdagender worden. In de finale spelen we het hard, en moeten de finalisten samen één presentatie geven… Spannend…

Met of zonder moord... euhm maaltijd!

De concepten van Hooch (Sint-Truiden) worden nu ook aangeboden in het Dramacafé te Peer. 

Peter (Hooch) introduceert jullie in de wereld van Gin/Whiskey. Jullie komen meer te weten over hoe deze gemaakt worden en hoe ze zijn ontstaan. 
Kiezen jullie voor een Mystery Dinner? Dan kiezen jullie voor een 3-gangen menu en minitasting. Ondertussen gaan jullie op zoek naar de moordenaar van Mr. Hooch. Hiervoor kunnen jullie de verschillende verdachten (een leuk team van acteurs) ondervragen en het computersysteem raadplegen. 
Een hele beleving, maar een mailtje veraf!
 

Gin- of Whiskeytasting

© 2019 Wildemonie