reeksen

Wij bieden een aantal reeksen aan voor scholen/voorzieningen die helpen om bepaalde vaardigheden aan te leren op een leuke, speelse manier, vol experimenteren en proberen. 
Voor leerlingen, leerkrachten, hulpverleners, leefgroepen,... Vraag jouw reeks op maat!
 Deze kunnen perfect tijdens de middag!
Zit er niet tussen wat je zoekt? Contacteer ons!

  • stemtraining; In deze reeks focussen we ons op gezond stemgebruik. Hoe kan je je stem op een gezonde manier de hele dag gebruiken? Of verheffen?
     

  • Improvisatietheater: improviseren kan je leren, wees daar maar zeker van! We bieden een "basis cursus" improvisatie aan, maar je kan ook kiezen om rond een thema te werken (zelfbeeld, emoties, samenwerken,...)

begeleiding 
productie

Professionele begeleiding voor jouw school/leefgroep/... productie? 
Dat doen we met plezier. 

Onze prioriteit is niet enkel een fantastische voorstelling, maar ook een productieproces waarbij alle kinderen zich nuttig en betrokken voelen. 

Wil u eens iets anders dan een cliché voorstelling? 
Wat dacht u van een kortfilm maken? 
Of misschien kunnen we de kinderen zelf een toneelstuk/musical laten schrijven? 

Maak gerust een afspraak met ons en we zoeken een begeleiding op maat!

Wij geven verschillende soorten workshops voor bijvoorbeeld leerkrachten, opvoeders,... Neem gerust contact op voor meer informatie!

  • informatieverwerking: Elk kind verwerkt de leerstof op zijn eigen manier. Sommige kinderen hebben behoeften aan het verwerken van leerstof in combinatie met beelden, met worden, met beweging,... In deze workshop krijgt u meer uitleg over hoe alle kinderen gefocust kunnen blijven volgen en zoeken we samen naar manieren om uw leerstof eens op een andere manier te presenteren.

  • Drugsgebruik bij tieners

workshops/lezingen

© 2019 Wildemonie