121241542_701053083829248_68984496639018

  Our Teachers    

Silke Alexandre

Silke is de bezielster van Wildemonie. Oorspronkelijk startte ze met Wildemonie als Dramatherapeut, maar ondertussen is deze zaak uitgebreid naar zoveel meer. 

Silke heeft alle kanten van de hulpverlening gezien: als patiënt, als familie en als hulpverlener. De kracht van improvisatietheater heeft haar enorm geholpen met de verwerking van haar trauma's. In haar opleiding gezinswetenschappen maakte ze haar eindwerk dan ook over hoe improvisatie- en dramatechnieken elke hulpverlener kunnen helpen. Daarnaast heeft ze ook dramatherapie gestudeerd en speelt ze nu 9 jaar improvisatietheater. 

Bij Wildemonie leidt ze alle psychosociale projecten: ze gaf uitleg op de Te Gek-bus over psychische problemen aan jongeren, in samenwerking met People On Stage leidt ze een paar groepen van de kleine parade, waarbij ze mensen met psychische moeilijkheden, autisme,... helpt om een productie te creëren die mensen kan raken, inspireren en bijleren,.... Ze heeft de Wildemonie improvisatiegroep opgericht, waar ze de trainingen geeft over hoe je psychische en sociale thema's in beeld kan brengen.  

Verder doet ze vanalles wat bij Wildemonie en zorgt ze dat de coördinatie goed verloopt. 

143071491_10221213289976616_566059533708
Ellen Reniers

Ellen is opnieuw een vrouw met veel talent. Ze is onze make-up artist,

onze stylist, maar je kan haar ook tegenkomen als actrice of regisseur. 

Ze wil uiteraard zelf en toe in beeld schitteren, maar kan ook anderen heel goed laten schitteren. Bij Wildemonie zorgt zij er dus mee voor dat je op je best in beeld komt. Heb je stress? Laat Ellen maar begaan en eens je in de spotlights komt heb je gewoon zin om te schitteren.

Achter de schermen schrijft ze ook graag scripts, samen met jou brengt ze graag een verhaal tot leven. 
Ze is ook een vaste waarde in onze improvisatiegroep.Of het nu een serieuze taboedoorbrekende voorstelling is, of een hilarische avondshow, ze leeft zich voor de volle 100 % in en neemt je helemaal mee in het verhaal. 

Zij zorgt er trouwens voor dat onze dramakleuters keer op keer een toffe les beleven. Bereid je maar voor op de volgende generatie Dramakings en queens. 

Wist je trouwens dat ze ook goed kan masseren? Dat is altijd mooi meegenomen, toch? 

Ellendenkeditt.png
Thomas Swinkels

Thomas is onze held achter de techniek. Hij zorgt ervoor dat onze bands zich zonder zorgen op het optreden kunnen richten.

Daarnaast neemt hij alle Wildemonie-hits op in zijn studio. Hij zorgt ervoor dat iedereen zich aan de timing houdt, grommelt niet wanneer we het voor de honderdste keer opnieuw willen opnemen en heeft altijd het juiste materiaal klaarliggen. Staat er iets niet juist gestemd? Thomas heeft het meteen gehoord. Die opname komt dus helemaal goed.

Het blijft uiteraard niet alleen bij opnemen, je kan hem ook achter de gitaar, de drum of de microfoon vinden. Deze muzikale skills en technische bagage maken hem de perfecte begeleider voor onze Band On Stage kampen. 

Achter de schermen werkt hij ook hard aan zijn eigen nummers, dus jullie zullen binnenkort nog veel van horen! 

Zijn eerste stappen in de acteerwereld zijn ondertussen ook gezet, je kan hem al terugvinden in en paar van onze video's en hij zal binnenkort ook in onze improvisatievoorstellingen schitteren. 

20200730_Dramacafe_OnStage_4WEB-251.jpg
Joris Van Elst

Joris is bij Wildemonie begonnen als vaste pianist voor onze 

improvisatievoorstellingen. Voor we het goed en wel beseften kwam

hij opdagen met 2 keyboards, een sampler, een gitaar, ukelele, fluit,... 
naar onze repetities en optredens. We kunnen hem ondertussen dus een one-man band noemen. 

In het dagelijks leven is hij leerkracht muzikale opvoeding, dus hij heeft vele talenten die we dankbaar inzetten. Even een vioollijn uitschrijven? Zo gebeurd! Hoeveel muzikanten je ook in een lied wil steken, hij zorgt dat iedereen een partituur op maat heeft. Daarom is ook hij de perfecte Band On Stage begeleider. 

 

Joris brengt ook zijn eigen nummers uit onder Jorisj, de combinatie van Wildemonie en Jirosj zorgt voor leuke, dynamische optredens, en vooral voor veel plezier achter de schermen.

joris 2.jpg