Iets aan het plannen? Of het nu een groot evenement is of een teambuilding of vrijgezellenfeest, wij helpen graag! 

p.s.: Wil u hulp bij de volledige organisatie of een deel? contacteer ons! Wij kunnen alles regelen, of aparte onderdelen zoals catering, locatie,... (wel enkel in combinatie met entertainment!) U kan ons niet enkel vragen voor "gewoon" entertainment, maar ook integratiemomenten van lezingen of studiedagen zijn een mogelijkheid. Wij bieden ook animatie aan met een educatieve achtergrond. Want al doende leert men, toch? 

Voor entertainment op maat neemt u best contact op, gezien onze mogelijkheden eindeloos zijn! Hier een overzicht om u een idee te geven: 

presentatie/moderatie
 muziek 

of u nu iemand zoekt om uw programma aan elkaar te praten of om een panel te modereren binnen de sociale, artistieke of psychologische sector, wij hebben de juiste kandidaten ter beschikking!

ons groot muzikaal netwerk zorgt ervoor dat wij de perfecte muzikant, band,... vinden voor uw avond. Van kleinkunst tot musical tot pop tot metal,... Van sfeermuziek tot knalmuziek,... Contacteer ons met uw wensen en wij vinden de perfecte muzikanten.

Wildemonie impro

wij bedenken onze verhalen ter plekke, met input van ons publiek. Naast gewoon een ontspannende voorstelling, specialiseren wij ons ook in psychische en sociale thema's, zetten wij mensen op een speciale manier in de bloemetjes, zorgen we voor randanimatie,... Daag ons uit! en Klik hier voor meer informatie!

Murder mystery diner

In samenwerking met Hooch Belgium bieden wij ook mystery diners aan. Geniet met jouw vrienden of team van een heerlijk 3 gangen menu los ondertussen de moord op Mr. Hooch op! Jullie kunnen de verdachten in persona ondervragen!

Gin- of Whiskeytasting

Opnieuw in samenwerking met Hooch Belgium bieden wij Gin- en Whiskey-tastings aan, op uw locatie of in ons Dramacafé.  Ideaal om te combineren met een powerpoint of gewone karaoke.

Powerpointkaraoké

Bij powerpointkaraoké krijgen alle deelnemers een powerpointpresentatie die ze nog nooit gezien hebben. Deze presentatie moeten ze dan geven alsof ze het elke dag doen!
Het is hilarisch en een perfecte manier om presentatietechnieken te oefenen. Je kan deze ook combineren met een workshop of cursusdag in presentatietechnieken.

projecten op maat

Wil u een lied, theaterstuk of film, helemaal op maat?
bijvoorbeeld: een lied als huwelijksaanzoek, een theaterstuk over een speciale communicatietechniek waar u mee wil scoren bij andere bedrijven, een out- of the box reclamefilmpje, of video bij jullie eerste hit. Het kan zo gek niet zijn, wij hebben er zin in!

Of een heel uitgewerkt, mindblowing teambuildingsspel? Waar jullie werksfeer, inside jokes,... in verwerkt zijn? Daag ons uit!

Workshop improvisatie

Bij improvisatietheater hebben we geen script, geen verhaal of tekst om op terug te vallen. Wat trainen we dan in een repetitie? De skills die nodig zijn om te kunnen improviseren. En laten dat ook net skills zijn die je in het leven, op de werkvloer,...

Improvisatietheater kan ook dienen als intervisiemethode, maar het kan evengoed een avond pure fun zijn onder vrienden.

Teamwork: elkaar redden, elkaar in de spotlights zetten, communiceren met weinig woorden,...

Accepteren: accepteren welk idee er ook ontstaat, ook al is het niet het jouwe. Leren dat onverwachte omstandigheden de beste verhalen kunnen opleveren.

Contact met publiek = contact met de klant/leerling/... Bij improvisatietheater gebruiken we hun input om het verhaal te maken, net zoals je de input van leerlingen gebruikt om jouw product te verkopen of om je lessen boeiend te houden.

Durven gaan, plaats durven innemen, niet op een extraverte manier, maar elk op zen eigen manier, met inzichten in hoe dit de anderen helpt.

Werken met emoties, sociale vaardigheden, verhalen opbouwen, moeilijke thema's bespreekbaar maken,....

© 2019 Wildemonie