Muziek is niet weg te denken uit onze cultuur. Muziek brengt mensen dichter bij elkaar en helpt ons om moeilijke tijden te verwerken. Daarom bouwen wij een ruim aanbod uit voor alle niveau's van muzikanten en zangers. Met ons ruim netwerk van gepassioneerde professionals kunnen we jullie met veel op weg helpen. 

Het dramacafé bieden we graag aan als veilige ruimte om te experimenteren en om van elkaar te leren. Blader hieronder eens door ons aanbod of mail ons.

- Wil je graag zelf initiatief nemen en iets organiseren of optreden? Dat kan, stuur een mailtje en wij helpen waar we kunnen.
 

- Zoek je een zanger, muzikant of act? Laat het ons weten, wij kunnen je verder helpen!

- Check de kalender van het dramacafé voor live optredens.

Music Jam

Zin om mee te experimenteren met muziek? Om samen gezellig te jammen? 

Of wil je eens voor een publiek zingen zonder stress?  Check snel de data van onze muziekjams en karaokes bij Dramacafé!

Zangvertrouwen

Zoveel meer dan zangles...
 • Wil jij meer doen met jouw stem, maar ben je hier nog onzeker over?
   

 • Wil jij je stem op een gezonde manier gebruiken?
   

 • Vertel je jezelf steeds dat je niet goed genoeg kan, of dat je niet gemaakt bent om op een podium te staan? 
   

 • Is zingen een passie die geremd wordt door angst?
   

 • Denk je dat het niets is voor introverte mensen? 

Boek dan snel een afspraak om meer 'zangvertrouwen' te kweken. Samen gaan we jouw stem en "podiumvibe" analyseren. Dit vatten we samen in een stemprofiel. Met dat stemprofiel in handen gaan we aan de slag: we kijken wat jij nodig hebt om podiumklaar te zijn. Om het publiek te betoveren op jouw eigen, unieke manier.

Dit kan betekenen: zanglessen, podiumtraining, zelfvertrouwencoaching, één op één training, groepscoaching,... We stellen een plan samen a.d.h.v. jouw karakter, behoeften en budget.

© 2019 Wildemonie