Filmschool Peer

cameravibes_edited.jpg
kennismaken? Dat kan. Op 4 juni vanaf 16u30 of vraag om een ander moment. 
Of schrijf je in voor de première op zaterdag 25 juni om 15u.

 
  • Wil jij je eerste stappen in de filmwereld zetten? 

  • Wil jij echt ALLES leren? Scripts schrijven, acteren, filmen, regisseren, monteren,...?

  • Wil jij kunnen uitpakken met een film die jij mee zelf gemaakt hebt? 

  • Zit je in het middelbaar?

Schrijf je dan snel in voor onze filmschool en blaas iedereen omver met jouw creativiteit! 

Je kan gewoon mee schrijven aan je eigen rol, kiezen welke beelden wel en niet worden gebruikt, mee bedenken hoe we coole actiescènes in beeld brengen leren monteren,... De lessen gaan door op zaterdag. Voor het eerste jaar is dit van 14-16u en voor het 2de jaar van 16-17u. In het losse uur krijg je les en in het gemeenschappelijke uur werken we aan projecten. Het ene jaar is dit een langere film, het andere jaar zijn het kleinere projecten. Soms kan de les wat vroeger starten of later stoppen en soms gaan we een hele dag filmen. Dit wordt op voorhand gecommuniceerd.

In het eerste en tweede jaar doe je gewoon alles en leer je alle aspecten van het filmmaken kennen. Het ene jaar doen we verschillende kleine projecten (reclamevideo, vlog, sketch,... Jullie kiezen), het andere jaar maken we een film. 

Vanaf het 3de jaar kan je kiezen voor 2 specialisaties zoals script schrijven, acteren, monteren, regisseren,...

De opleiding duurt 4 jaar. 
 

Ben je klaar voor? Schrijf je dan snel in via het deelnemersplatform van People On Stage, onze partner voor dit uniek project! 


Bij voldoende interesse starten we ook een afdeling voor volwassenen of voor de lagere school. Stuur dus zeker een mail naar info@Wildemonie.be om op de hoogte gehouden te worden. 

 

In Samenwerking met:

 

logo_peopleonstage.png