Welkom bij het Dramacafé! Het Dramacafé is ontstaan om muziek, theater en ontmoeting toegankelijker te maken. Daarom organiseren we hier veel activiteiten waarin artiesten en acteurs de kans krijgen zichzelf te ontdekken, te experimenteren of om gewoon elkaar te ontmoeten. 

Daarnaast organiseren we activiteiten die je op een leuke manier eens met niets nieuws helpen kennismaken met andere mensen of interesses. 

Wil jij zelf graag iets organiseren bij ons? Dat kan! In vele gevallen krijg je de zaal zelfs gratis, wanneer je de drank afneemt. 

Wij zorgen trouwens ook voor jouw feest met alles erop en eraan!

Wij bieden trouwens zo veel mogelijk lokale, (h)eerlijke en diervriendelijke producten aan. 

Je kan de hele week genieten van een drankje, heb je zin om muziek te maken? gewoon doen! Op sommige dagen zijn er reeds acitiviteiten of workshops georganiseerd, je kan dan deelnemen of eens komen kennismaken. Of gewoon de sfeer mee oppikken. 

Verder bieden we geregeld masterclasses aan! 

maandag: 16-23u (vanaf 19u kan u mee haken)

dinsdag: gesloten

woensdag: 16-23u (vanaf 19u kan u mee haken) 

donderdag: 16-24u (vanaf 20u kan u salsa-dansen)

vrijdag: 19-02u: Elke 1ste en 3de vrijdag van de maand zijn er muziekjams vanaf 21u, elke 2de en 4de vrijdag van de maand kan je deelnemen aan improvisatietheater.

zaterdag: 19-02u: Elke 1ste zaterdag kan je deelnemen aan een powerpointkaraoke, elke 2de kan je het café huren, elke 3de zaterdag is er karaoké en elke 4de zaterdag is er een vrij podium.

zondag: je kan ons huren voor feesten, vergaderingen,...

Je kan het café ook boeken voor feesten en vergaderingen, stuur een mail naar info@wildemonie.be of 0489/938810

Helaas zijn we door de corona-crisis gesloten. We hebben maar een kleine ruimte en durven hierdoor geen risico te nemen. 

Ondertussen zitten we niet stil! Wanneer jullie terugkomen kunnen jullie genieten van een paar vernieuwingen! Wij hebben er alvast heel veel zin in! 

© 2019 Wildemonie