Brainstorm
 • De beste ideeën uit je team halen.
   

 • Van idee/vage inspiratie tot concreet stappenplan.
   

 • Creatieve en vernieuwende manieren van brainstormen en vergaderen.

tijdens een brainstormsessie voorzien we verschillende oefeningen, die telkens andere hersendelen aan het werk zetten. Door deze af te wisselen kunnen deze verschillende hersendelen nieuwe verbindingen aangaan, waardoor je andere invalshoeken krijgt over bepaalde problemen, plannen of ideeën. Tijdens een voorgaande afspraak maken we een plan op maat.

lunch-reeksen

De beste manier om nieuwe skills aan te leren is door veel te oefenen. De discipline om te blijven oefenen na een workshop ontbreekt vaak. 
Daarom geven wij in onze reeksen 10 weken lang één lunchsessie per week. Wij komen dan op jouw bedrijf een uurtje training geven, zonder dat iemand werk moet missen. Men kan dan ook meteen met een frisse kop er terug invliegen. 

 1. stemtraining
  Gebruiken jouw mensen vaak hun stem? Trakteer hen dan op een reeks stemtraining. Hier leren ze hoe ze goed voor hun stem kunnen zorgen, deze op een gezonde manier kunnen gebruiken EN hoe ze met meer kracht en overtuiging kunnen spreken.
   

 2. Improvisatie 
  In improvisatie leer je vele vaardigheden die je vooruithelpen op de werkvloer. Deze worden aangeleerd en getraind a.d.h.v. leuke games en oefeningen binnen het team. Zij krijgen een leuke hobby, jij krijgt een gefocust, geïnspireerd, daadkrachtig team. Deze trainingen worden aangepast aan jouw team, zo kan je o.a. kiezen uit: basis impro, Focus & inspiratie, zichtbaarheidstraining voor introverten of Communicatie & teamwork.


  Meer info over impro, neem eens een kijkje bij onze blog of/en filmpjes.

Het is belangrijk dat het personeel steeds nieuwe inspiratie krijgt om een weg te vinden in moeilijke situaties. In een reflectie staan we op een creatieve manier stil bij deze momenten en laten we jouw werknemers of leden hiermee experimenteren.

Ook hier zetten we verschillende hersendelen aan het werk, waardoor ze met nieuwe inzichten en ideeën aan de slag kunnen. 
Resultaat? 

 •  Zelfzeker team

 • cliënten/Klanten die zich beter begrepen voelen

 • Open communicatie binnen het team

Reflectie

© 2019 Wildemonie